Spring naar inhoud

Cane Corso Herplaatsing

Herplaatsing Cane Corso

Honden kunnen om uiteenlopende redenen op zoek zijn naar een nieuwe baas. De Cane Corso Club Nederland bemiddeld bij herplaatsing van raszuivere Cane corso's na opgaaf van een duidelijke reden en op vertoon van de stamboom. Indien u zelf een raszuivere Cane Corso ter herplaatsing wilt aanbieden kunt u een email met uitleg en foto sturen naar pupinfo@canecorsoclub.nl. Indien mogelijk dient u altijd eerst met de fokker contact op te nemen. Ook vragen wij bij de hond een gezondheidsverklaring van een dierenarts.

Voor meer informatie over herplaatsingen kunt u mailen naar pupinfo@canecorsoclub.nl

 

23-10-2017
AANGEBODEN TER HERPLAATSING

Ter herplaatsing aangeboden:

  VICO (Pumba Amore per la Razza)

Uit de combinatie Cino di Casa Pretorian x Infinity Costodi Nos werd op 14 Mei 2016 deze prachtige reu met de roepnaam Vico geboren.

Vico is een vriendelijke, speelse hond die vanwege zijn onstuimige karakter veel tijd en aandacht nodig heeft. En dat is juist wat zijn huidige baasjes hem helaas niet (meer) voldoende kunnen bieden. Een combinatie van gezondheidsproblemen en een te druk leven gaat op dit moment ten koste van de aandacht die hij zo hard nodig heeft op deze leeftijd. en dat willen zijn baasjes hem niet langer aan doen, hoe zeer ze ook aan hem zijn gehecht.

De nieuwe baas van Vico moet aan enkele eisen voldoen:

  • het is niet de bedoeling hem te gebruiken voor de fok
  • een zeer consequente baas is vereist
  • bij voorkeur iemand met ervaring met het ras
  • Je moet hem veel tijd kunnen geven of anders veel buitenruimte hebben zodat hij zijn energie kwijt kan

Overige informatie die van belang is:

- Vico kan op zich goed met andere honden overweg maar het is wel beter om hem langzaam aan andere honden te laten wennen.
- Vico is niet zo gewend aan kleine kinderen. Dit wil niet wil zeggen dat hij niet met ze om kan gaan maar met zijn jeugdige karakter is dit wel een aandachtspunt.
- Vico heeft er een hekel aan om in een auto te zitten. Mogelijk is hem dit wel weer aan te leren met wat tijd en geduld.

Al met al is het een hele leuke en bovendien prachtige Cane Corso. Een baas die hem voldoende tijd en aandacht kan geven zal echt enorm veel plezier aan hem gaan beleven. Er schuilt geen kwaad in Vico, hij heeft alleen veel energie en het is een grote lobbes. Dus graag alleen reageren als je hem echt de tijd en aandacht kan geven die hij verdient en bij voorkeur ook iemand met ervaring met (grote) honden. Er wordt mogelijk een (beperkte) vergoeding gevraagd voor overname.

 

Voor meer informatie over Vico kunt u contact opnemen met de CCCN.
Dhr. Heijmans is hiervoor bereikbaar op nummer 06-22736591