Spring naar inhoud

Raduno 2017 (alleen stamboom honden)

Raduno 2017

Dit is het hoofdevenement van deze dag.
Een raduno, letterlijk vertaald "verzameling" is in Italië van oudsher een onofficiële keuring van honden van hetzelfde ras. Deze show / keuring wordt bij avondlicht verzorgd door de zeer gerespecteerde Italiaanse Cane Corso fokkers; Dhr. Luigi Di Rienzo (della Valle Dei Lord kennel) en dhr. Francesco Cesaro ( di Casa Cesaro kennel).

 
Luigi Di Rienzo                                           Francesco Cesaro

Deelname aan de Raduno is uitsluitend bedoeld voor ongecoupeerde Cane Corso's met stamboom. Om deel te nemen aan de Raduno dient u uw hond vooraf in te schrijven. dat kan middels onderstaande link naar het aanmeldformulier.

Collectieve klassen (voor fokkers)

Voor fokkers is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan twee collectieve klassen.

We hebben een nakomelingenklasse: een vader- of moederdier met minimaal drie en maximaal vijf nakomelingen

Er is een fokkersklasse: drie tot vijf honden gefokt door dezelfde persoon, ongeacht leeftijd of geslacht. Deze honden hoeven niet noodzakelijk uw eigendom te zijn maar u dient als fokker op de stamboom vermeld te staan.

Indien u niet zeker weet of er voldoende honden uit het zelfde nest of van de zelfde fokker aanwezig zijn adviseren wij u om hierover contact op te nemen met uw fokker. Inschrijven voor deze klassen kan middels de onderstaande link naar het inschrijfformulier. Wij verzoeken de fokkers om dit formulier 1 x in te vullen voor de hele groep. Kosten bedragen € 20,- per groep, zowel voor leden als voor niet leden.