Spring naar inhoud

Shows

ZATERDAG 2 SEPTEMBER VIERT DE CCCN HAAR 20 JARIG BESTAAN !

Dit doen wij door een evenement te verzorgen dat u absoluut NIET mag missen!!

Onze jubileumdag wordt gehouden op het terrein van kynologenclub Uden, Zeelandsedijk 18 Volkel en duurt van ca. 12.00 uur tot (tenminste) 0.00 uur

Omstreeks 12:00 starten met een programma dat past bij onze jaarlijkse Cane Corso dag. Dit is een evenement voor het hele gezin waarvan alle Cane Corso liefhebbers gaan genieten. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud, demonstraties, spelletjes, een loterij en nog veel veel veel veel meer...
Ook zijn er verschillende fokkers aanwezig die u graag meer vertellen over ons mooie ras en we hebben verschillende stands met hondenspullen.

Deze keer geven we ook eigenaren van Cane Corso’s zonder stamboom de gelegenheid krijgen om hun hond te laten beoordelen. De honden worden gekeurd door een officiële keurmeester en er zijn hele leuke prijzen te winnen!

We organiseren ook een kind-hond show waarbij kind en hond verkleed de ring in mogen. Voor iedere deelnemer is er een leuke prijs en de winnende combinatie wordt natuurlijk nog extra in de watten gelegd.

Aansluitend aan de Cane Corso dag wordt er een gezellige BBQ georganiseerd. Hier kan iedereen aan deelnemen. U dient hiervoor wel in te schrijven.

Na de BBQ vind er een avondshow plaats voor Cane Corso's met stamboom. Deze show zal duren tot (na?) middernacht. De keurmeesters van deze unieke show zijn 2 zeer gerespecteerde Italiaanse Cane Corso fokkers: Luigi di Rienzo (kennel Della Valle Dei Lord) EN Francesco Cesaro (kennel Casa Cesaro)

Bij aanvang van onze avondshow starten we met het keuren van geïmporteerde- gecoupeerde honden. Deze honden zijn in het land van herkomst legaal gecoupeerd maar mogen in Nederland niet deelnemen aan shows. We laten ze dan ook niet toe tot de reguliere show maar de keurmeesters beoordelen deze honden tijdens dit speciale evenement.

Omstreeks 18.00 uur starten we dan met ons hoofdevenement: DE RADUNO 2017
De winnaar van dit evenement zal na verwachting pas na middernacht worden aangewezen. We verwachten veel deelnemers, ook vanuit het buitenland.

Er is een mogelijkheid om Vrijdag- en zaterdagnacht op het terrein te kamperen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd als bijdrage in de sanitaire voorzieningen. (er zijn toiletten en douches aanwezig)

De inschrijving voor de fun keuring, reguliere keuring, kind-hond show, special event, de BBQ en het kamperen zullen zo snel mogelijk open gaan. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten!

Verdere informatie met exacte tijden en het programma volgt zo snel mogelijk.

!!! DUS ZORG DAT U ER BIJ BENT EN ZET 2 SEPTEMBER NU AL IN UW AGENDA !!!