Spring naar inhoud

De Cane Corso/Info dag

De Cane Corso/info dag is een dag voor het hele gezin. Het is een dag vol leuke activiteiten, workshops en interessante lezingen. Ook zijn er allerlei stands met dierenspullen en kunt u kennismaken met enkele bij onze vereniging aangesloten fokkers. Honden zijn van harte welkom en kunnen zelfs deelnemen aan verschillende van onze activiteiten. Ook voor kinderen is er van alles te beleven zoals een springkussen, schminken, zwembadje (bij mooi weer) en activiteiten met de eigen hond. Voor iedereen die de Cane Corso een warm hart toedraagt, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in het ras of zich hier verder in willen verdiepen is dit een dag die u niet mag missen!

De Cane Corso/info dag wordt elk jaar georganiseerd rond het eind van de zomer. Zodra er een datum bekend is voor de familiedag van 2017 ziet u dit zo snel mogelijk verschijnen op onze website.

Elk jaar wordt er op de Cane Corso dag de leukste Cane Corso van het jaar gekozen. Hierbij gaat het niet om schoonheid, zoals bij de reguliere shows, maar wordt er gekeken naar vaardigheden en bijzondere verhalen die achter de deelnemende honden schuilen.

De Cane Corso/info dag 10 September 2016 

Op 10 september 2016 hebben wij onze tweede Cane Corso dag gehouden. Wederom was het ook dit jaar weer een groot succes. Het was prachtig weer, er waren gezellige mensen en de locatie was top! De Cane Corso/info dag werd dit jaar gehouden op het terrein van KC Uden. Ook dit jaar was het weer tropisch zomer weer. Wij hadden dit jaar niet alleen zwembadjes voor de honden, maar ook een sproeier waar actief gebruik van werd gemaakt. Dit jaar begonnen wij de dag met een leuke en leerzame speurtocht. Ook werd er dit jaar weer een seminar gehouden over de rasstandaard. Dit jaar hadden wij geen pakwerk, maar twee zeer leerzame workshops over ringtraining en agility waar iedereen aan mee mocht doen. Ook waren er weer leuke activiteiten te doen voor de kinderen en was er uiteraard weer een verkiezing voor de leukste hond van het jaar.

De Cane Corso/info dag 23 Augustus 2015 

De Cane Corso info/dag werd deze dag voor de eerste keer gehouden. Deze dag werd gehouden in het Dogcenter (Zaltbommel). Het was een dag met tropisch zomer weer. Er waren dan ook genoeg zwembadjes waar de honden verkoeling konden halen. Er werd deze dag een seminar over de rasstandaard gehouden, een demo pakwerk, uitleg over gehoorzaamheid en alle informatie die belangrijk is bij het aanschaffen van een Cane Corso pup. Ook was er een verkiezing voor de leukste hond van de dag en waren er leuke activiteiten voor de kinderen.

pakwerkCane corso en kind