Naam: AviciiStamboomnaam: Amare Per Sempre AviciiStamboomnummer: NHSB 3251748Geboortedatum: 18-09-2021

Geschreven door de fokker/eigenaresse van Avicii:

Wij overwegen een moeilijke beslissing en dat is om Avicii in een gast gezin te plaatsen, niet te ver bij ons vandaan.
Hij is ontzettend mens gericht, lief, sociaal. Wil heel graag knuffelen. Kan goed met andere honden, speelt heel graag (intacte reuen altijd alert op zijn) kent alle basis commando’s, loopt netjes mee aan de lijn. Hij kan alleen geplaatst worden of bij een andere teef, niet bij een intacte reu. Wij hebben 2 poezen en 4 kippen welke hij gewend is. Hij kan met kinderen, wij hebben zelf 3 kinderen (liefst 12 jaar of ouder, niet te klein ivm onvoorspelbaarheid van kinderen naar een hond toe. Avicii zelf is heel vrolijk en aanhankelijk naar kind en mens toe). De poes wil hij nog weleens achterna zitten maar doet hij verder niks. Na een commando stopt hij ook met najagen. Alleen als we een gouden mandje kunnen vinden voor hem binnen een half uur rijden bij ons vandaan (omgeving Apeldoorn), zullen we na een proef periode de keus maken. Het moet van beide kanten 100% goed voelen.
De 2 reuen hier gaan vrijwel altijd goed samen (98%) bij ons maar de laatste tijd helaas soms ook niet, wat veel spanning geeft in de roedel en bij ons als gezin. Omdat ik iedere hond zijn aandacht en vrijheid gun om dichtbij ons te leven en niet constant te hoeven scheiden, zijn we voor het welzijn van Avicii op zoek naar een gast gezin.
Wat is een gast gezin?
De hond wordt van jullie, hij blijft enkel af en toe beschikbaar voor de fok en show (deze kosten zijn uiteraard voor mij). Daarbij vind ik het fijn om contact te blijven houden en af en toe af te spreken om hem te blijven zien. Wat het verder precies inhoudt een gast gezin vertel ik u graag in een persoonlijk gesprek. Heb of ken jij dit gouden mandje voor hem dan hoor ik het graag. Vrijblijvend kennis maken met Avicii mag altijd.
Meer informatie en contact: info@amarepersempre.nl