Spring naar inhoud

Cane Corso Herplaatsing

Tova 7 jarige dame 

Tova is een Cane Coso dame van 7 jaar oud. Zij is samen met haar zusje in het dierentehuis terecht gekomen na het overlijden van hun baasje. Van horen zeggen , zaten de twee dames veel op eigen terrein en zijn ze daarbuiten niet veel gewend. Haar zusje heeft inmiddels een huisje gevonden, en nu is het te hopen dat voor Tova ook snel haar gouden mandje voorbij komt.

Het is een hele lieve dame die graag bij je is. Op de training zondagmiddag blinkt ze uit. Vrolijk kwispelend, maar zo relaxed doet ze met je mee, want samen dingen doen vind ze geweldig.
Ze houdt van lekker knuffelen. Trekken aan de lijn doet ze bijna niet, ze houdt zich vooral bezig met haar omgeving. Tova is super nieuwsgierig naar alle geurtjes die ze tegen komt. In het verleden is Tova weinig gewend waardoor ze heel soms dingen nog wat spannend vind. Tova heeft een lieve baas nodig die haar de tijd geeft om even te wennen

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met
Dierentehuis Ter Marse
Stelmaker 10
Stadskanaal
0599-614905


Gio 7 jarige reu.

Gio is een vriendelijke oude man van ruim 7 jaar. De eigenaar van Gio is overleden en daarom wordt er gezocht naar een nieuw baasje.
Gio is gek op aandacht en hij is dan ook erg vriendelijk. Heel enthousiast naar kinderen en kan dan wel eens wat lomp reageren. Hij mag zeker bij kinderen worden geplaatst , maar dan is het wel belangrijk als hij eerst kennis heeft mogen maken.
Gio is natuurlijk al wat ouder, en dat heeft ook zijn voordelen. Als hij eenmaal gewend is in zijn nieuwe huisje, dan kan hij prima even alleen zijn. Gio kent de basiscommando’s en hij is zindelijk. Hij loopt netjes mee aan de riem. Andere honden vind hij niet interessant dus daar loopt hij gewoon voorbij. Het liefst wordt Gio geplaatst in een gezien waar geen andere hond bij aanwezig is, zodat hij lekker alleen de aandacht krijgt. Traplopen vind Gio niet zo fijn, dus zoeken we een huis waar dat niet nodig is. Hij speelt graag met een bal het liefst met 2 !!!
Wie een geweldig senior maatje zoekt, om lekker mee te wandelen en te knuffelen, moet zeker eens gaan kijken bij Gio.

Dit is zijn voorlopige adresje:
Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort
Tel.: 023-571 38 88
E-mail: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

 

 

 

 

 

 

 


Agello , 3 jarige reu

De eigenaar van Agello is op zoek naar een liefdevol huis voor deze 3-jarige gecastreerde reu. Deze ontzettende goedzak is behoorlijk flink uitgevallen. Het is een vriendelijke reus (weegt 60 kilo) die denkt dat hij formaatje Teckel is. Helaas had een deel van het gezin waar hij woonde hem niet onder controle, en diegene die het wel had was er te weinig om hem te kunnen corrigeren. Hij heeft zich bij hen aangewend zijn kracht te gebruiken om zijn zin te krijgen en zijn eigenaren zijn niet in staat hier juist tegen op te treden. Omdat hij zo onstuimig is heeft hij al een paar keer iets te hardhandig en onhandig met een andere hond gespeeld. Let wel; absoluut geen agressie maar pure lompheid.

Agello zit momenteel bij zijn fokker. Hier heeft hij de ruimte en gelegenheid om zijn energie kwijt te raken. Hij blijft daar totdat er een geschikte baas gevonden is. Hier speelt hij dagelijks met andere honden (ook reuen!) en laat zich uitstekend corrigeren. Hij heeft groot respect voor een correctie van zijn soortgenoot en onderwerpt zich hier in. Hij kan dus uitstekend bij een andere hond maar deze moet zich wel kunnen weren tegen zijn lompheid.
Hij is netjes waaks. Blaft 2x en stopt dan. Hij is gewend aan kinderen waar hij dan weer ontzettend teder en voorzichtig naar is. Ook is hij gewend om bij paarden zich te gedragen. Agello is een ontzettende knuffelkont en ook naar vreemde mensen is hij heel open en vriendelijk. Wij hebben hem meegenomen naar onder andere de kermis om te kijken hoe hij reageert op lawaai en drukte. Hij geeft er absoluut niet om en blijft geheel zichzelf. Hij kan netjes aan de lijn lopen als hij maar juist onder appél staat en ook bij het passeren van andere honden is hij braaf.

Waar zijn wij naar op zoek:

Iemand die Agello leiding kan geven en consequent daarin is. Hij is erg ondernemend en neemt graag de ruimte die er is om te ontdekken en grenzen te verleggen. Zijn nieuwe baas moet daarom structuur bieden en grenzen stellen en hem fysiek aan kunnen. Hij is vroeger naar puppycursus geweest en er is nog een gehoorzaamheidscursus met hem gedaan. De basis commando's voert hij bij een consequente baas uit. Hij vind het leuk om voor je te werken. Naast de fiets meerennen vind hij ook super.
Verder zijn wij op zoek naar iemand die ruimte heeft waar hij zich kan uitleven. Denk aan een boerderij of iemand met een bedrijfsruimte aan huis. Als hij zijn energie maar kwijt kan dan is hij ook een meteen een stuk minder onstuimig. Dus iemand die ook graag eens met hem op pad wil gaan.
Deze lieverd verdient een fijn en liefdevol adres! Hij is door de dierenarts onderzocht en geheel gezond bevonden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hem eens ontmoeten? Neem dan contact op met Tom en Sascha Snellenburg.06-28808277

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anne 3 jarige teef 

Anne is een 3 jarig teefje. Ze heeft een ontzettend lief karakter, is erg aanhankelijk, en dol op mensen, maar kan helaas geen aandacht delen met een andere hond. De baasjes van Anne zoeken met veel pijn in het hart , een ander huisje voor haar. Zij hebben nog een Cane Corso van 9 jaar. Anne kan helaas de aandacht niet delen met huisgenootje Puk. Dit heeft al een aantal keren geleid tot onenigheid. En laatst tot een flink conflict. Gezien de leeftijd van Puk is de mogelijkheid van herplaatsen niet aan de orde.
Anne is vorig jaar geholpen aan haar kruisbanden en is daar perfect van genezen.
Ze is ontzettend lief naar mensen toe .

Heeft u nog vragen over Anne dan kunt u altijd contact op nemen met de baasjes van Anne.

Dianne de Greef
Tel: 06-22341513

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honden kunnen om uiteenlopende redenen op zoek zijn naar een nieuwe baas. De Cane Corso Club Nederland bemiddeld bij herplaatsing van raszuivere Cane corso's na opgaaf van een duidelijke reden en op vertoon van de stamboom. Indien u zelf een raszuivere Cane Corso ter herplaatsing wilt aanbieden kunt u een email met uitleg en foto sturen naar pupinfo@canecorsoclub.nl. Indien mogelijk dient u altijd eerst met de fokker contact op te nemen. Ook vragen wij bij de hond een gezondheidsverklaring van een dierenarts.

Voor meer informatie over herplaatsingen kunt u mailen naar pupinfo@canecorsoclub.nl