Spring naar inhoud

DINNER & GALA

Om het World dogshow weekend een extra feestelijk tintje te geven en organiseert de Cane Corso Club Nederland op Vrijdagavond 10 Augustus een gala avond. Deze avond is bedoeld om zo veel mogelijk internationale Cane Corso liefhebbers samen te brengen. Het moet één groot Cane Corso feest gaan worden. De dresscode is smart-casual. Dat wil zeggen netjes maar ook niet overdressed.

De avond start met receptie waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje lekker bij kunnen praten met oude bekenden of kennis kunnen maken met nieuwe vrienden. Gedurende dit receptie uurtje kan er onbeperkt wijn, bier en fris gedronken worden. Gedestilleerde dranken zijn uitgesloten of voor eigen rekening.

Na de receptie volgt er een heerlijk uitgebreid buffet. We starten met een soep van het huis en daarna is er volop keuze aan vlees- en visgerechten. Voor ieder wat wils !
Ook tijdens het diner zorgen wij natuurlijk voor een drankje.

Na afloop van het diner zorgt onze huis dj en Cane Corso vriend DJ PETER voor gezellige muziek waarmee we de avond in stijl afsluiten. Zodat iedereen volledig ontspannen kan beginnen aan het World Dogshow weekend. We gaan er samen een fantastisch feest van maken !

Programma:

17.30 ontvangst / receptie met een hapje en drankje
18.30 diner buffet
20.00 feestavond

Kosten arrangement : € 39,95 p.p.
hapjes en dranken zijn inbegrepen tijdens de receptie en het diner. Na afloop van het diner zijn overige dranken voor eigen rekening. Gedestilleerde dranken zijn uitgesloten van het arrangement

Overige informatie:
Het is mogelijk om tijdens het seminar uw honden mee te nemen naar het event center. Wel verzoeken wij om deze bij voorkeur in een bench te plaatsen

Aanmelden:
Aanmelden voor het gala en/of het seminar kan hier