Pups en fokkers

Alles over pups, de opvoeding en fokkers.

Cane Corso pups

Op de pagina geboorteberichten staat een overzicht van op dit moment beschikbare pups van bij de vereniging aangesloten fokkers.Tevens staan hier recente dekkingen aangekondigd zodat u weet welke nesten er aanstaande zijn.

Wij adviseren u om bij aanschaf van een pup vooraf informatie in te winnen over het karakter en de gezondheid van de Cane Corso. Zowel in het algemeen als ook van de beide ouderdieren. Het is raadzaam om meerdere fokkers te bezoeken voordat u tot de aanschaf van een pup over gaat. Karakter en gezondheid zijn altijd de belangrijkste factoren. Kleur of prijs zouden nooit de bepalende factor mogen zijn bij de aanschaf van een Cane Corso pup.

Uiteraard adviseren wij om uw pup aan te schaffen bij één van de aangesloten fokkers. Deze dienen zich aan het fokreglement te houden. Het fokreglement draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van pups- en ouderdieren. Tevens doet de vereniging voortdurend onderzoek naar de status van de gezondheid van het ras en stelt op basis hiervan regels op.

Voor meer informatie over beschikbare pups kunt u een email sturen naar info@canecorsoclub.nl. 

Cane Corso’s

Stuur een e-mail

info@canecorsoclub.nl