Spring naar inhoud

Sponsors en donateurs

Sponsor mogelijkheden

Magazine / Jaarblad
Aan het eind van het jaar brengen wij een magazine / jaarblad uit. Dit is een bewaar exemplaar dat gedurende het opvolgende jaar nog het gehele jaar ter inzage ligt en verkocht wordt op evenementen. Hiertoe behoren o.a. evenementen van de club, het hondendorp op de winner show, de dag van de hond en/of het jaarlijkse animal event. Ook is het jaarblad te bestellen vanaf onze website. Het is mogelijk in het jaarblad te adverteren.

1/1 pagina (A4) in full colour bedraagt 69,- Euro, 1/2e pagina 40 Euro en de achterzijde 1/1 pagina bedraagt 100,- Euro. Het magazine verschijnt in een oplage van ca. 300 tot 350 exemplaren. Uiteraard ontvangen adverteerders zelf ook een exemplaar. Geschat aantal lezers op jaarbasis is ca. 1000 tot 1500

De website
Onze website www.canecorsoclub.nl heeft maandelijks ca. 2.000 bezoekers waarvan 1.750 nieuwe (unieke) bezoekers. In totaal worden per maand meer dan 6.350 pagina's vertoond. Per jaar zijn dit ruim 75.000 paginavertoningen binnen een hoog relevante doelgroep!

Het is mogelijk met een banner (medium rectangle, formaat 300 x 250 pixels, menu rechterzijde) te verschijnen bij iedere paginavertoning. De kosten hiervoor bedragen 5,- Euro per maand bij 12 maanden (€60,-) en 6,50 Euro per maand voor 6 maanden (€39). Bedragen dienen vooraf voldaan te worden. Banners worden voorzien van een link naar uw eigen website, de inhoud kan tussentijds eventueel gewijzigd worden indien u dit zelf aanlevert.
Indien uw banner op onze website staat in een maand dat er een nieuwsbrief verschijnt wordt deze ook vertoond in de email nieuwsbrief.(!)
De Cane Corso Club bepaalt of een adverteerder voldoende relevant is om deze te plaatsen.

Evenementen
Per jaar hebben wij steeds 4 evenementen in de planning staan:

- De Jonge honden en veteranendag

- Raduno (clubmatch) in Mei / Juni
gemiddeld aantal inschrijvingen = ca. 125, verwacht aantal bezoekers = ca. 300

- Familiedag, omstreeks Juli / Augustus. Verwacht aantal aanwezigen ca. 300

- Kampioenschapsclubmatch, omstreeks Oktober /November
gemiddeld aantal inschrijvingen = 80, verwacht aantal bezoekers = 200

Kosten voor standhouders bedragen €55,-
Dit is inclusief een pagina grote advertentie in de catalogus of het programmaboekje. (Z/W)
Meerprijs full colour achterzijde advertentie € 15,-

Adverteren in de catalogus:
pagina binnenzijde in z/w €25,-
pagina achterzijde full colour €40,-

Facturen dienen altijd voor plaatsing te worden voldaan

Donaties

Donaties aan onze club zijn uiteraard altijd welkom.
Donateurs ontvangen aan het einde van het jaar gratis een jaarblad (de donatie dient dan wel minimaal €12,50 te bedragen)
Donaties komen ten goede aan onderzoek naar de gezondheid van de Cane corso in Nederland en aan de promotie van het ras.

Donaties kunnen worden overgemaakt naar:
bankrekening:
Rabobank: 143 299 271,
Iban: NL35 RABO 0 143 299 271
BIC / SWIFT RABONL2U
t.n.v. Cane Corso Club Nederland

wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte brengt van donaties zodat wij weten van wie deze afkomstig zijn en/of waarnaar wij het jaarblad mogen verzenden.